Welkom bij praktijk CAROLYNE

Probeert u ook al tijden af te vallen zonder blijvend resultaat?

Verlangt u naar een gezond gewicht dat ook echt bij u past?

Wilt u een persoonlijk voedingsadvies dat past binnen uw eigen leef- en werksituatie?

Wilt u geen dieet meer volgen maar een eet- en beweegpatroon ontwikkelen dat u uw verdere leven kunt volhouden en dat u uiteindelijk geen moeite meer zal kosten?

Weet u dat goed eten heel belangrijk is maar vooral ook lekker moet zijn en dat je, wanneer je de juiste producten combineert, ook best veel mag eten?

 

 

zonnebloem

Ik ben ervan overtuigd dat dit absoluut voor iedereen te behalen is zonder hongermakende crashdiëten en zonder het eindeloos moeten tellen van calorieën!

Als gediplomeerd gewichtsconsulente zal ik u eerst inzicht geven in uw huidige eetpatroon en gaan we op zoek naar de oorzaak van het over- of ondergewicht.

Vervolgens leert u door middel van een heel individueel behandelplan stap voor stap een gevarieerd voedingspatroon te ontwikkelen aan de hand van o.a. op uw leefsituatie afgestemde weekmenu’s.

Ook leer ik u via een stappenplan waar voor u de grootste valkuilen liggen in bijvoorbeeld bijzondere situaties zoals verjaardagen, etentjes, onregelmatige werktijden, feestdagen etc.

 

Om succesvol af te vallen en het bij u passende gezonde lichaamsgewicht te bereiken zult u, naast een gezond voedingspatroon, ook in beweging moeten komen!

Bewegen en dagelijks minimaal een half uurtje matig actief bezig zijn is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl en hieraan zal in het behandelplan dus ook veel aandacht worden besteed.

 

Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek zal ik u uitgebreid voorlichten over mijn werkwijze, behandelplan, tarieven etc.

 

Veel succes en tot ziens in mijn praktijk!

 

 

 

 

 

Carolien Visser-Hoeve

 

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

 

logobgn
paraaf